Çanakkale'de otomobil uçurumdan yuvarlandı, sürücü yaralı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bir otomobil 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Yaralanan sürücü Ayşe E., hastaneye kaldırıldı. Jandarma inceleme başlattı.Çanakkale'de otomobil uçurumdan yuvarlandı, sürücü yaralı
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen kaza, bölgede paniğe neden oldu. Otomobil, 50 metrelik bir uçurumdan aşağı yuvarlandı ve sürücüsü yaralandı.

KAZANIN DETAYLARI
Alınan bilgilere göre, Ayşe E. idaresindeki 10 AF 119 plakalı otomobil, Küçükkuyu beldesinden Küçükçetmi köyüne seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu talihsiz kaza sonucunda sürücü, otomobiliyle birlikte uçurumdan aşağı düştü. Olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

SAĞLIK DURUMU VE İNCELEME
Ekiplerin hızlı müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarılan Ayşe E., sedye ve halat yardımıyla yola çıkarıldı. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı sürücüyü Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Jandarma, kazayla ilgili detaylı incelemelere başladı.
- 16:11Antik Mısır'da şok keşif: Lanetli tanrının hayvanları binlerce yıllık mezarda bulundu
- 16:02Rize'de su hattı çalışması esnafı zor durumda bıraktı
- 15:53Köyceğizli taekwondocular il seçmelerinde madalyaları topladı: 5 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük!
- 15:43Kocaeli polisi, 8 yıllık firariyi İzmir''de yakaladı
- 15:34Deniz kaplumbağaları için Fethiye kıyıları kırmızıya bürünüyor: ADM Elektrik'ten devrim niteliğinde proje




