Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, doğalgaz patlaması sonucu bir kişi yaralandı. Olay, öğle saatlerinde Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi Fikirli Sinan 5. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın zemin katında gerçekleşti.
PATLAMA SONRASI PANİK
Patlama anında ortalık adeta savaş alanına döndü ve evin penceresi iskeletiyle birlikte yerinden fırladı. Bu korkutucu olay sonrası çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine kısa sürede itfaiye ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Yaralanan G.A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ve ilgili ekipler, patlamanın nedenine ilişkin incelemelere başladı.








