Çamelide Cumhuriyet coşkusu: 102. yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu

Çamelide Cumhuriyet Bayramı, 102. yıldönümü etkinlikleriyle coşkulu bir şekilde kutlandı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar bir araya geldi.Çamelide Cumhuriyet coşkusu: 102. yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu
Denizlinin Çameli ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 102. yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

ETKİNLİKLER VE KATILIM
Bu özel gün vesilesiyle düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Arslan, İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, siyasi parti ilçe başkanları, protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Kutlama etkinlikleri öncesinde Kaymakam Çelik ve Başkan Arslan, öğrencilerle birlikte Cumhuriyet Bayramını kutladı.

ANMA TÖRENİ VE KUTLAMALAR
Kutlamalarda, 29 Ekim 1923te egemenliğin millete ait olduğunu ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları, milli mücadelenin kahramanları ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Törende, günün anlam ve önemine dair konuşmayı İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik yaptı. Öğrencilerin şiir dinletileri, halk oyunları ve dans gösterileriyle Cumhuriyetin 102. yaşı coşkuyla kutlandı.
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar
- 09:37Bursa'da üst geçitten kopan demir, trafiği birbirine kattı: Faciadan dönüldü!
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi




