ÇEVRE
Yayınlanma : 29 Ocak 2026 20:48

Çameli'de kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı, belediye ekipleri sahada hummalı çalışma yürütüyor

Çameli'de kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı, belediye ekipleri sahada hummalı çalışma yürütüyor
Denizli'nin Çameli ilçesinde kar kalınlığı 25 santimetreye ulaşırken, belediye ekipleri yolları açık tutmak için yoğun çalışma yapıyor.
Çameli'de kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı, belediye ekipleri sahada hummalı çalışma yürütüyor

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Çiğdemli Mahallesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı. Çameli Belediyesi ekipleri, mahalle sakinlerinin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için sahada yoğun çalışma yapıyor.

teknik yapı

KAR YAĞIŞI İLÇEYİ BEYAZA BÜRÜDÜ

Çameli ilçesinde kış mevsimi zorlu geçiyor ve kar yağışı etkisini gösteriyor. İlçenin bazı yerleşim birimlerinde yoğun kar yağışı görülürken, merkezdeki Yunus Pınarı Mahallesi de beyaza büründü. Kar yağışının en yoğun hissedildiği yerlerden biri olan Çiğdemli Mahallesi'nde ise kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığı bildirildi.

BELEDİYE EKİPLERİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının etkili olduğu bölgelerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler, yolların açık kalması ve buzlanmanın önlenmesi amacıyla kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

BAŞKAN ARSLAN'DAN AÇIKLAMA

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bereketli bir kar yağışı yaşadıklarını belirterek, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizde etkili olan kar yağışının ardından mahallelerimizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına anında müdahale etmektedir. Yapılan çalışmalarla vatandaşlarımızın ulaşımını daha güvenli ve sorunsuz hale getirmek amacıyla ekiplerimiz sahada aralıksız görev yapmaktadır" dedi.