Caddebostan'da araç önüne atlayan kadın konuştu: Alkol etkisiyle oldu, kötü niyetim yoktu

Caddebostan'da polis noktasına aracın önüne atlayan kadın, olayın alkol etkisi ve yanlış anlaşılma sonucu geliştiğini, kötü niyetinin olmadığını belirtti. Kadına idari para cezası kesildi.
İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Caddebostan'da, bir polis uygulama noktasında aracın önüne atlayarak kısa süreli bir paniğe yol açan ve sosyal medyada viral olan görüntülerle gündeme gelen kadın yolcu, yaşananlarla ilgili konuştu. Olay, gece saatlerinde polis uygulama noktasında meydana gelmişti.
ALKOLÜN ETKİSİYLE YANLIŞ ANLAŞILMA
Alkollü olduğu iddia edilen bir yolcu, bir aracın çakar kullandığını öne sürerek aracın önüne atlamıştı. Kadın yolcu, olayın bir yanlış anlaşılma ve alkolün etkisiyle geliştiğini belirtti. Arkadaşlarıyla seyir halindeyken, kendilerine sivil polis gibi davranan üç kişinin plakalarını anons edip durmalarını istediğini iddia etti. Kadın, polis noktasına vardığında durumu anlatmaya çalıştığını ve o sırada alkolün etkisiyle aracın önüne atladığını, amacının sadece durdurmak olduğunu ve kötü bir niyetinin bulunmadığını söyledi. Polislere karşı da bir olumsuz düşüncesi olmadığını ekledi.
SOSYAL MEDYA VE SONRASI
Olay sırasında sosyal medyada canlı yayın yaptığını belirten kadın yolcu, yaşananların bir anda büyüdüğünü ve sosyal medyada 'makara' konusu olduğunu, bu durumdan dolayı utanç duyduğunu ancak bir yandan da komik bulduğunu ifade etti. Kötü niyetli bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan yolcu, sonradan diğer kişilerin de tanışmak için şaka yaptıklarını söylediklerini aktardı. Ancak o anki şakanın hiç komik olmadığını ve bir yayaya çarpmamış olmalarının büyük bir şans olduğunu sözlerine ekledi. Yaşanan olayın ardından kadın yolcuya 'kara yolunu yaya olarak tehlikeye sokmak' suçundan idari para cezası kesildi. Diğer kişilerden şikayetçi olunmadığı için onlara herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.
- 18:29Samsun’da 2 bin 200 sentetik hap ele geçirildi, bir kişi tutuklandı
- 18:19CHP'de il genel meclisi seçimleri sonrası iç hesaplaşma: Parti disiplinine vurgu
- 18:10Yem fiyatları arttı, salma besicilik yeniden önem kazanıyor
- 18:00Bakan Işıkhan: Türkiye'yi muhtemel tüm risklere karşı korumak için her tedbiri alıyoruz
- 17:51Bilecik'te hac hazırlık semineri düzenlendi






