Büşra Özdemir, Özgür Özel’e geçmişi hatırlatan bir ziyaret gerçekleştirdi

Büşra Özdemir, Özgür Özel’i ziyaret ederek Antalya'nın projeleri hakkında bilgi verdi ve geçmişe dair bir tablo hediye etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

HİZMETLERİ ANLATTI
Ziyaret sırasında Başkan Vekili Özdemir, Antalya’ya kazandırılan hizmetler ve devam eden projeler hakkında Özgür Özel’e bilgi verdi. Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in emeğini ve mücadelesini de vurgulayarak, yapılan çalışmaları ön plana çıkardı.
ANILARLA DOLU HEDİYE
Ziyaret anısına Özgür Özel’e bir tablo hediye eden Başkan Vekili Büşra Özdemir, hediye ettiği tablonun, CHP liderinin siyasi kariyerinin başlangıcını ve eczacılık günlerini temsil ettiğini belirtti. Özdemir, bu tablo ile ilgili olarak, "Çünkü; o gün yarım kalan maç ile başlayan hikâye, bugün milletin iradesiyle tamamlanmaya devam ediyor." şeklinde bir mesaj paylaştı.
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı





