Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

HİZMETLERİ ANLATTI
Ziyaret sırasında Başkan Vekili Özdemir, Antalya’ya kazandırılan hizmetler ve devam eden projeler hakkında Özgür Özel’e bilgi verdi. Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in emeğini ve mücadelesini de vurgulayarak, yapılan çalışmaları ön plana çıkardı.
ANILARLA DOLU HEDİYE
Ziyaret anısına Özgür Özel’e bir tablo hediye eden Başkan Vekili Büşra Özdemir, hediye ettiği tablonun, CHP liderinin siyasi kariyerinin başlangıcını ve eczacılık günlerini temsil ettiğini belirtti. Özdemir, bu tablo ile ilgili olarak, "Çünkü; o gün yarım kalan maç ile başlayan hikâye, bugün milletin iradesiyle tamamlanmaya devam ediyor." şeklinde bir mesaj paylaştı.







