Bursaspor, 2026-2027 sezonu için ulaşım sponsoru ile yaptığı anlaşmayı, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen bir imza töreniyle kamuoyuna duyurdu.

9 ARAÇ KULÜBÜN HİZMETİNDE
İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Enes Çelik, bu iş birliği çerçevesinde kulüp adına reklam karşılığında toplamda 9 aracın tahsis edileceğini açıkladı. Çelik, aynı zamanda sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını dileyerek, kulübe yapılan destek için teşekkür etti.

SÜPER LİG HEDEFİNE VURGU
Törende yer alan İnallar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal, Bursaspor’a destek vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, yeşil-beyazlı kulübün hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu ifade etti. İmza töreninin ardından, taraflar yeni sezon için ulaşım sponsorluğu anlaşmasını resmiyete kavuşturmuş oldu.







