Bursa'da yangın dramı: Anneanne torununu pencereden aşağı attı

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir apartman dairesinde çıkan yangında, anneanne Neriman G., dumandan etkilenen 7 yaşındaki torununu pencereden aşağı atarak kurtardı.Bursa'da yangın dramı: Anneanne torununu pencereden aşağı attı
Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki bir apartmanda çıkan yangın, büyük bir paniğe neden oldu. Saat 19.20 sıralarında Yenidoğan Mahallesi Özgül Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın en üst katında başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Dairede mahsur kalan Neriman G. ve 7 yaşındaki torunu Sümeyye G., dumandan etkilendi.

CESUR KURTARMA
Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Anneanne Neriman G., büyük bir cesaret örneği sergileyerek, dumandan etkilenen torununu pencereden aşağıda bekleyen vatandaşların üzerine bıraktı. Küçük Sümeyye G., çevredeki vatandaşlar tarafından havada yakalanarak yara almadan kurtarıldı. Daha sonra anneanne de kendini aşağı bırakarak kalabalığın yardımıyla kurtarıldı.

HASTANEDE KONTROLLER
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen anneanne ve torunu ambulansla Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki kontrollerde, her ikisinin de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangının çıkış sebebi, ekipler tarafından araştırılıyor.
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu
- 08:27Zeytinin tanesi 50 lira: Ticaret Bakanlığı devrede




