Bursa'da konteynır yangını paniğe neden oldu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın, gece saatlerinde paniğe yol açtı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.Bursa'da konteynır yangını paniğe neden oldu
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen yangın, gece saatlerinde paniğe yol açtı. Olay, saat 23.10 sularında Tahtalı Mahallesi Bahar Sokak'ta bulunan bir iş yerinde gerçekleşti.

YANGININ ÇIKMA NEDENİ BELİRSİZ
Edinilen bilgilere göre, konteyner olarak kullanılan alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını görenlerin hemen ihbarda bulunmasının ardından, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yangının ardından, itfaiye ekipleri bölgede soğutma çalışmaları gerçekleştirerek olası bir yeniden alevlenmenin önüne geçti. İş yeri sahibi Mehmet Kurtlu, gün içinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ve komşularının akşam saatlerinde alandan ayrıldığını belirtti. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
- 11:40İzmirli taksiciden yürek ısıtan iyilik: Kayıp yaşlı kadını evine bıraktı, ödüllendirildi
- 11:31Ani ölümüyle sevenlerini derinden üzen Rıza Tamer'in son anları ortaya çıktı
- 11:21Gençlikte değerler erozyonu: Adil Kurban'dan çarpıcı tespitler ve acil çözüm önerileri
- 11:15Temiz Bir Bodrum Mümkün: Sorumluluk Paylaşılmadan Çözüm Yok
- 11:11Bursa'da marul fiyatları tarlada 35 liraya yükseldi, çiftçiler yüzünü güldürdü




