Bursa'da 'heralde' kelimesinin patenti alındı, Mehmet Çevik şaşkın

Bursa'da düzenlenen kadınlar matinesinde Mehmet Çevik'in eşi, sanatçının 'heralde' kelimesinin patentini alarak büyük bir sürpriz yaptı.Bursa'da 'heralde' kelimesinin patenti alındı, Mehmet Çevik şaşkın
Bursa’da 700 kadının katılımıyla gerçekleştirilen kadınlar matinesi, sahnede yaşanan ilginç bir patent sürpriziyle dikkatleri üzerine çekti.

MEHMET ÇEVİK'İN 'HERALDE' KELİMESİ
Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, konseri sırasında kendisine hediye edilen 'heralde' kelimesinin patentinin alındığını öğrendi. Çevik, eşi Gizem Çevik’in bu kelimeyi 10 yıllığına patentlettirdiğini açıkladı. Bu sürpriz duyurusu salonda büyük bir coşkuyla karşılandı.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ
Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Çevik, 'Gerçekten şok oldum. Benimle özdeşleşmiş bir kelimeydi. Sahnede, evde, her yerde ‘heralde’ diyorum. Eşim bunu düşünmüş ve bana böyle sıra dışı bir hediye almış' diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Çevik, 'Bu isimle marka açan olursa direkt dava açarım' diyerek hem güldürdü hem de iddialı bir açıklama yaptı.
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!




