Bursa'da fırtına çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi!

Bursa'da etkili olan şiddetli fırtına, çatıları uçurup ağaçları devirirken, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.Bursa'da fırtına çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi!
Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına, büyük hasara yol açtı. Fırtına, çatıları uçurmasının yanı sıra ağaçları da devirdi; sabit durumda olan prefabrik evleri bile hareket ettirdi.

FIRTINA HIZI 75 KİLOMETREYE ULAŞTI
Valilik, fırtınanın hızının 75 kilometreye kadar çıkabileceğini açıkladı. Merkez Osmangazi ilçesinde, Veysel Karani Mahallesi'nde bir işyerinden çatı parçaları yola savruldu ve bu anlar kameralar tarafından kaydedildi. Ayrıca, Demirtaşpaşa Mahallesi'nde bir ağaç kökünden söküldü.

Olayda Yara Alan Yok, VATANDAŞLAR DİKKATLI OLMALI
Nilüfer ilçesinde de Orhaneli yolunda bir konteyner yolda hareket ederken, fırtına nedeniyle bir otobüs durağı devrildi. Olaylar sonucunda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, vatandaşların mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını önemle tavsiye etti.
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı




