Bursa'da ehliyetsiz sürücüye 415 bin TL ceza kesildi

Bursa'da polisin dur ihtarına uymayıp kaçan sürücü, daha önce ehliyeti alınmış olmasına rağmen araç kullanmaya devam ettiği için 415 bin TL ceza aldı.
Bursa’da, polisin dur ihtarına uymayıp kaçan sürücünün daha önce ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

POLİS UYGULAMASI SIRASINDA YAKALANDI
Bursa Otoyol Büro Amirliği ekipleri, DOSAB Kavşağı’nda uygulama gerçekleştirdiği sırada, 77 AZ 227 plakalı kamyonetin sürücüsü O.K. polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak Demirtaş istikametine doğru kaçmaya başladı. Kısa bir takip sonucunda yakalanan sürücünün POLNET sorgusunda, ehliyetinin daha önce geri alındığı halde araç kullanmaya devam ettiği tespit edildi.
TEHLİKELİ DAVRANIŞLAR VE CEZA
Sürücünün, tehlikeli bir şekilde şerit değiştirdiği ve yaya geçitlerinde yayalara yol vermediği de belirlendi. Bu sebeplerle, sürücüye toplamda 415 bin 662 TL idari trafik cezası uygulandı. Ayrıca, sürücü gerekli işlemler için Demirtaş Polis Merkezi’ne götürüldü ve aracı trafikten men edildi.
- 17:45Kütahya'da dur ihtarına uymayan sürücüye 326 bin TL ceza kesildi
- 17:34Ege'nin Enerji Altyapısı Dev Bir Dönüşümde: 64 Milyar TL'lik Yatırımla Geleceğe Hazırlanıyor
- 17:15Hisarcık'ta köy hizmetleri masaya yatırıldı: 2025 bütçesi onaylandı, yeni encümen üyeleri belirlendi
- 17:06Küresel enerji tuzağı: Devrim niteliğindeki harita aydınlatıyor
- 16:56Turizmciler Marmaris'te buluştu: Sektörün geleceği masada




