ASAYİŞ
Yayınlanma : 24 Şubat 2026 20:38
Bursa'da dilenci kadınların kavgası kamerada, bebek yere düştü

Bursa'da dilenci kadınlar arasında çıkan kavga sırasında bir bebeğin yere düşmesi dikkat çekti. O anlar kameraya yansıdı.
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dilenci kadınlar arasında yaşanan bir kavga, çevredeki bir sürücünün kamerasına yansıdı.

KAVGA YER MESELESİ NEDENİYLE BAŞLADI
Olay, Yıldırım ilçesi Otosansit mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, bölgede dilencilik yapan iki kadın arasında yer meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, yerini saç saça baş başa bir kavgaya bıraktı.
BEBEĞİN DÜŞMESİ İZLEYENLERİ ŞAŞIRTTI
Kavga sırasında kadınlardan birinin kucağındaki bebek yere düştü ve ağlamaya başladı. Bebeğin yerde kalmasına rağmen kadınların kavgayı sürdürmesi, çevredeki vatandaşların tepkisini çekti. O anlar, kameraya saniye saniye yansıdı ve izleyenleri derinden etkiledi.
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı




