Bursa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure ikramlarını Yıldırım ilçesindeki Teleferik Meydanı'nda devam ettirdi.

AŞURE KAZANLARI TELEFERİK MEYDANI'NDA KAYNADI
Büyükşehir Belediyesi, kentin 28 farklı noktasında vatandaşlara aşure dağıtımına devam ederken, bu seferki ikram Teleferik Meydanı'nda gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kevser Öztürk, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi İdris Şahintaş ve Piremir Mahallesi Muhtarı Seyran Okumuş Pekmez, vatandaşlara aşure ikramında bulunarak bu geleneği yaşattılar.

AŞURE İKRAM PROGRAMI DEVAM EDİYOR
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği aşure ikram programı, 17 ilçeyi kapsıyor ve 15 Temmuz akşamına kadar sürecek. Program kapsamında Mudanya BUDO İskelesi, Şirinevler Pazar Alanı, Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı gibi birçok noktada aşure ikramları yapılmaya devam edecek.







