Bursa Belediye Başkanı Bozbey, gençlerle sahura katıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle sahur yaptı. Gençlerle sohbet eden Bozbey, onlara güven duyduğunu ve hedeflerinin peşinden gitmeleri tavsiyesinde bulundu.Bursa Belediye Başkanı Bozbey, gençlerle sahura katıldı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle Gençlik Merkezi'nde düzenlenen bir sahur programında öğrencilerle bir araya geldi.

PAYLAŞIM VE BİRLİKTELİK RUHU
Ramazan ayının coşkusunu çeşitli ilçelerde vatandaşlarla yaşayan Başkan Bozbey, bu kez de ders çalışan gençleri ziyaret ederek sahur sofrasını onlarla paylaştı. Gençler tarafından coşkuyla karşılanan programa, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve çeşitli belediye yetkilileri de eşlik etti.

GENÇLERE GÜVEN VE TAVSİYELER
Başkan Bozbey, gençlerle sohbet ederek Bursa'ya yönelik talep ve önerilerini dinledi. Gençlerin geleceğe güvenle bakabileceği bir şehir oluşturma gayretinde olduklarını belirten Bozbey, onlara her zaman güvendiğini vurguladı. Hedef belirlemenin ve doğru planlamanın önemine değinen Bozbey, konuşmasını tüm katılımcılara hayırlı Ramazanlar dileyerek tamamladı. Program sonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kız öğrencilere çiçek hediye edildi.
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor




