Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye tarafından Ayaklı Mesire Alanı'nda geleneksel bir sünnet şöleni gerçekleştirildi.

10 çocuğa hediyeler verildi
Etkinlikte, sünnet olan 10 çocuğa birer çeyrek altın ve hediye paketleri takdim edildi. Şölende, din görevlileri Kur'an ve Mevlit okudu, çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sünnet şöleninin geleneksel hale geldiğini belirterek, “Bu yıl 10 çocuk için başvuru yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda sponsorlarımız bizi yalnız bırakmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Toplu sünnet geleneği devam edecek” dedi.

Hediyeler dağıtıldı
Sünnet olan çocukların hediyeleri, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Yeni Parti Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Ayten Tuna ve Tamer Midilli, Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Keskün ve Çiğdem Karasakal Avcu ile Ören Mahallesi Muhtarı İlker Kurt tarafından verildi. Şölende çocuklar doyasıya eğlenirken, hediyeleriyle mutlulukları gözlerinden okunuyordu.








