YAŞAM
Yayınlanma : 30 Eylül 2025 14:14

Burhaniye'de aileler 'Annemle Voleybol Oynuyorum' turnuvasında buluştu

Burhaniye'de aileler 'Annemle Voleybol Oynuyorum' turnuvasında buluştu
Burhaniye'de 'Aile Yılı' kapsamında düzenlenen 'Annemle Voleybol Oynuyorum' turnuvası, 90 sporcu ve ailesini bir araya getirerek büyük ilgi gördü. Etkinlik, aile bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.
Burhaniye'de aileler 'Annemle Voleybol Oynuyorum' turnuvasında buluştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 'Aile Yılı' kapsamında İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Annemle Babamla Spor Yapıyorum' projesi dahilinde 'Annemle Voleybol Oynuyorum' turnuvası düzenlendi.

teknik yapı

VOLEYBOL TURNUVASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Atatürk Spor Salonu'nda 8 takım ve 90 katılımcıyla başlayan turnuva iki gün sürecek. İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Aslan Alparslan, dereceye giren ekiplere kupa verileceğini belirtti. Turnuvaya katılan kızlar, büyük bir heyecan içinde olduklarını ve iddialı olduklarını ifade ettiler.

SPOR VE AİLE BAĞLARI GÜÇLENİYOR

Bir yıldır voleybol oynayan Kalben Belgen, projede yer almaktan duyduğu heyecanı dile getirirken, Elif Halhallı voleybola başlamanın kendisi için mutluluk verici olduğunu ve annesiyle birlikte bu aktiviteye katıldığını söyledi. Muazzez Nehir ise annesiyle oynamaya geldiğini, heyecanlı olduğunu, kupayı kazanmayı hedeflediğini ve voleybolla ilgilenmenin, bu tür aktivitelere katılmanın kendisini mutlu ve huzurlu hissettirdiğini belirtti.

ETKİNLİKLER YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan, bu yılın 'Aile Yılı' olması nedeniyle 'Annemle Babamla Spor Yapıyorum' projesi kapsamında bir ay önce başladıkları etkinliklerde sporcu çocuklarla ve velilerle bir araya geldiklerini aktardı. Atletizm branşıyla başlayan 'Annemle Koşuyorum' müsabakalarının ardından 'Annemle Voleybol Oynuyorum' müsabakasını düzenlediklerini belirten Alparslan, turnuvaya sporcu çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti. Yıl boyunca devam edecek etkinliklerde babalarla basketbol müsabakaları da düzenleneceğini söyleyen Alparslan, Burhaniye'de aileleri ve çocukları bir araya getirerek, aile ortamında sosyalleşmelerine ve ailenin pekişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.