ASAYİŞ
Yayınlanma : 11 Nisan 2026 02:16

Burdur'da apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan iki yaşlı kadın kurtarıldı

Burdur'da apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan iki yaşlı kadın kurtarıldı
Burdur'un Bucak ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında mahsur kalan iki yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Burdur'da apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan iki yaşlı kadın kurtarıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında mahsur kalan iki yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.

teknik yapı

Burdur\

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Olay, saat 11.30 sularında Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki dairede meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede dumanların yükselmesine neden oldu. Apartman sakinlerinin ve çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine itfaiye ve polis ekiplerine derhal haber verildi.

Burdur\

EKİPLER HIZLA HAREKETE GEÇTİ

Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, yangının kontrol altına alınması ve mahsur kalanların kurtarılması için hızla harekete geçti. Yangın çıkan dairede mahsur kalan iki yaşlı kadın, ekiplerin titiz çalışması sonucunda güvenli bir şekilde tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesiyle alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlatıldı.