Burdur'da 2025-2026 eğitim-öğretim yılı başladı

Burdur'da 2025-2026 eğitim-öğretim yılı başladı. Vali Tülay Baydar Bilgihan, Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu'ndaki törene katılarak öğrencilerle buluştu ve 41 bin 405 öğrencinin ders başı yaptığını belirtti.
2025-2026 eğitim-öğretim yılı, Burdur'da da tüm Türkiye genelinde olduğu gibi başladı. 41 bin 405 öğrenci ders başı yaparken, Vali Tülay Baydar Bilgihan, Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu'nda öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

BURDUR VALİLİĞİ'NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI
Burdur Valiliği tarafından düzenlenen İlköğretim Haftası Kutlama Programı, Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci'nin açılış konuşmasında, 243 okulda 41 bin 405 öğrenci, 3 bin 622 öğretmen ve 411 yöneticinin yeni eğitim-öğretim yılına başladığı belirtildi. Özdemirci, eğitimin toplumların kalkınmasındaki önemini vurgulayarak, devletin eğitim alanına yaptığı yatırımları dile getirdi.

VALİ BİLGİHAN ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler ilk ders zilini çaldı. Vali Bilgihan ve beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve kitap hediye etti. Programa Vali Tülay Baydar Bilgihan, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, protokol üyeleri, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!



