Burdur'da 11 ayda bin 284 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi

Burdur'da 2025 yılının ilk 11 ayında düzenlenen operasyonlarda bin 284,5 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi, 56 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Burdur'da bu yılın ilk 11 ayında düzenlenen operasyonlarda, bin 284,5 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 56 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

OPERASYONLARIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak ve sahte içkiyle mücadele amacıyla operasyonlar düzenledi. Ekipler, şüphelilere ait araç, ikamet ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştirdi.

ELE GEÇİRİLEN ALKOLLERİN DAĞILIMI
Yapılan aramalarda toplam bin 284,5 litre kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Bunların bin 177,5 litresi etil alkol, 107 litresi ise sahte veya el yapımı alkolden oluşuyor. Kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet nedeniyle 56 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
- 19:03Hububat tarlaları mercek altında: Üreticiler ve ürünler yakından takip ediliyor
- 18:53Trump, yapay zeka devlerine devlet ortaklığı sinyali verdi
- 18:39Görme engelli yolu işgal edildi: Yayalar isyanda
- 18:30Afyonkarahisar'da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
- 18:21İş yerinde yılan paniği: İtfaiye seferber oldu





