Bünyan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yılı, Bünyan'da Kaymakam Yücel Erdem, Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törenle kutlandı. Şehitler rahmetle, gaziler minnetle anıldı.Bünyan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Bünyan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Yücel Erdem, Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve çok sayıda protokol üyesi ile vatandaşın katıldığı tören, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andı.

ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI
Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapıldı. Milli duyguların coşkuyla ifade edildiği törende, vatan için canlarını feda eden kahramanlar anıldı.

ANMA PROGRAMI
Törenin sonunda yapılan açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatan uğruna şehit olan tüm kahramanların rahmetle, minnet ve saygıyla anıldığı belirtildi. Millete 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlu olması dileğinde bulunuldu.
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!



