Bülent Şakrak, sevgilisiyle deniz sezonunu neşeyle açtı: "Fedon suya düştü!

Oyuncu Bülent Şakrak ve sevgilisi Duygu Arabacıoğlu, tatil sezonunu neşeyle açtı. Arabacıoğlu'nun paylaştığı "Fedon suya düştü" notuyla paylaşılan eğlenceli anlar dikkat çekti.
Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, bir süredir aşk yaşadığı Duygu Arabacıoğlu ile birlikte tatil sezonunu resmen başlattı. Çiftin denizde yaşadığı neşeli ve samimi anlar, sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.
ÖZEL HAYAT GÜNDEMİNDE
Ceyda Düvenci ile 2023 yılında yollarını ayıran Bülent Şakrak, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Duygu Arabacıoğlu ile olan ilişkisini gözlerden uzak tutmayı tercih etmeyen oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da bu beraberliğini belgelemeye devam ediyor. Daha önce sevgilisine yaptığı duygusal bir paylaşımda "Yer yuvarlağının güneş çevresinde tam bir devir yapması için geçen 365 gün, 5 saat ve 49 dakikalık zaman… Duygu Arabacıoğlu, çok seviyorum seni" sözleriyle dikkat çekmişti.
DENİZ SEZONU AÇILDI
Şakrak ve Arabacıoğlu, geçtiğimiz günlerde objektiflere takıldı. Tatilde görüntülenen çift, birlikte deniz sezonunu açarak keyifli vakit geçirdi. Bu anları ölümsüzleştiren Arabacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Fedon suya düştü" notunu düşerek esprili bir dille o anları takipçileriyle paylaştı. Çiftin bu neşeli anları, sevenleri tarafından da beğeni topladı.
- 22:20İkinci el pazarında şaşırtan liderler: Gömlek adet bazında, cep telefonu ise değerde zirvede!
- 22:11Kastamonu'da bayram yolculuğu kaza ile sonuçlandı: 4 yaralı
- 22:0177 yıl hapis cezasıyla aranan genç adam, polisin takibiyle yakalandı!
- 21:52Çin alüminyum ürünlerine yüzde 22 anti-damping vergisi uygulandı
- 21:33Balıkçı teknelerinin hilal şekli: Güvenliğin sırrı burada saklı





