Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları

Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi finali öncesi İngiliz ve Fransız taraftarlar arasında çıkan kavga, şehrin sokaklarını savaş alanına çevirdi. Güvenlik önlemleri artırıldı.Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları
Şampiyonlar Ligi finali öncesi Budapeşte, İngiliz ve Fransız taraftarlar arasındaki çatışmalarla sarsıldı. Şehrin sokakları, kavga eden grup tarafından adeta bir savaş alanına dönüştürüldü.

KIRALYY CADDESİ'NDEKİ KAOS
Király Caddesi'nde bir araya gelen rakip taraftarlar, taş ve fişeklerle birbirlerine saldırdı. Holiganların, tekme ve yumruklarla birbirine girdiği anlarda, Fransız taraftarların coşkulu marşlar söyledikleri gözlemlendi. Bu çatışmalar, Budapeşte sokaklarında huzursuz bir atmosfer yarattı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ VE GÖZALTILAR
Budapeşte polisi, olaylara müdahale ederek iki İngiliz taraftarı gözaltına aldı. Bir taraftarın sivil bir araca zarar vermesi ve diğerinin bir festival alanında kavga etmesi dikkat çekti. Puskás Arena'da gerçekleşecek dev maç için yaklaşık 4 bin polis memuru görevlendirildi. Yetkililer, biletsiz gelen yaklaşık 10 bin taraftar konusunda endişeli. Operasyon Komutanı Tümgeneral Dr. János Zoltán Kuczik, kamu düzenini bozan tüm davranışlara karşı sert önlemler alacaklarını belirtti. Şehir yönetimi, taraftarların ulaşımını kolaylaştırmak için ek toplu taşıma araçları tahsis etti.
- 14:59Çin'de kömür madeninde dehşet: 82 can alan patlamanın ürperten görüntüleri!
- 14:53Bakan Fidan'dan İsrail'e dikkat çekici teklif: Filistin'i tanıyın, destek artar
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı





