Düzenleme : 16 Mayıs 2022 11:47
Bu çocuklar eğitim için çaldılar!

Coronavirüs pandemisinde sona yaklaşılırken, Marmaris eski güzel günlerine hızla dönüyor.
Marmaris’te Eğitime Destek kapsamında devam eden okul kermeslerine; 3 yıl aradan sonra Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi de katıldı.
Sabancı Lisesi bahçesinde gerçekleşen kermes; halktan büyük ilgi görürken Halıcı Ahmet Urkay Lisesi öğrencilerinden oluşan Karşı Sokak adlı grup, canlı performans sergilediği Türkçe Rock müzikle, kermese olan katılımı yükselterek, okul bütçesine katkı sağladı.
Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Işıl Öner Marmaris Halkına teşekkür ettiği konuşmasında; Dünya geneli yaşanan Coronavirüs pandemisi nedeniyle son 3 yıldır bu derece bir dayanışma gerçekleştiremediklerine dikkat çekerek; “Çocuklarımızın yaptığı müziğinde etkisiyle kermesimiz, halktan büyük ilgi gördü. Marmaris halkına eğitime verdikleri bu destek için gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.
- 01:10Çorak arazide keşfedilen ilginç yapılar: Uzaylı yumurtası mı, yoksa doğanın eseri mi?
- 01:00Kartepe Belediye Başkanı Kocaman: Gençler, geleceğin en değerli mirasçıları
- 00:50Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Gülistan Doku davasında tanık olarak ifade veriyor
- 00:40Tarih Sahnede: İnşaat Kazısında Yüzlerce Yıllık Top Güllaşları Ortaya Çıktı
- 00:30Kızılcık Şerbeti'nde ayrılık ve yeni bir karakter geliyor




