Bolu'da motosiklet kazaları: 2 yaralı ve bir köpek telef oldu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde motosiklet grubunun dönüş yolculuğunda meydana gelen kazalarda 2 kişi yaralandı, bir köpek telef oldu. Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.Bolu'da motosiklet kazaları: 2 yaralı ve bir köpek telef oldu
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, gezi için gelen bir motosiklet grubunun dönüş yolculuğunda peş peşe kazalar meydana geldi. Bu kazalarda 1'i ağır olmak üzere toplam 2 kişi yaralanırken, maalesef bir köpek de telef oldu.

KAZA ANLARI KAYDEDİLDİ
Kaza, Mudurnu ilçesi Aynalıkaya mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan Mudurnu'ya gezi yapan 20 kişilik motosiklet grubunun dönüş yolculuğunda 06 TD 793 plakalı motosikletin sürücüsü, virajı alamayarak bir tabelaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ağır yaralandı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralı sürücü, ilçe hastanesine kaldırıldı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İKİNCİ KAZA VE KÖPEK TELEFI
Kazayı duyan gruptaki bir başka motosiklet sürücüsü, yaralı arkadaşa yardım etmek için olay yerine gitmek üzere yola çıktı. Ancak, 06 FCE 258 plakalı motosiklet sürücüsü, Bostancılar köyü yol ayrımında yola çıkan bir köpeğe çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere savrularak yaralandı, köpek ise telef oldu. Olay sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, her iki kazayla ilgili incelemelerine devam ediyor.
- 21:39Kayıp Kral Edward'ın hazinesi Paris'te gün yüzüne çıktı: Orta Çağ sırları aydınlanıyor
- 21:30Nurgül Yeşilçay, Ege'nin sakinliğinde doğayla yeniden buluştu
- 21:201000 yıllık yüzüğün gizemi sürüyor: Yazıları çözülemiyor
- 21:11Denizlerin hayaleti göreve hazır: 7.800 tonluk nükleer denizaltı ABD filosunda, yakıt derdi sona erdi!
- 21:02Bergüzar Korel'den mide ameliyatı açıklaması: 'Şaka yaptım ama sonuçları ciddiye alındı!




