Bolu'da Bir Haftada Suçlulara Nefes Aldırmayan Operasyon: 165 Şüpheli Yakalandı, 13'ü Tutuklandı

Bolu'da 1-7 Aralık tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 165 şüpheli yakalandı, 240 olaya karışan 127 kişi adliyeye sevk edildi ve 13'ü tutuklandı. Haklarında arama kararı olan 38 kişi de yakalandı.
Bolu'da emniyet ve jandarma ekipleri, 1-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerle kamu düzenini sağlama ve suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Bu yoğun operasyonlar sonucunda çeşitli suç kayıtlarına sahip 165 şüpheli şahıs yakalandı.
240 OLAY, 127 ŞÜPHELİ VE BİR TUTUKLAMA
Huzur ve güvenliğin temini amacıyla yapılan çalışmalarda, kişilere karşı 85, takibi gereken 106, mal varlığına karşı 26, topluma karşı 19 ve millete-devlete karşı 4 olmak üzere toplam 240 olay meydana geldi. Bu olaylara karışan 127 şüpheli şahıs ekipler tarafından yakalanarak adalete teslim edildi. Mahkemeye çıkarılan bu şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ARAMA KAYDI BULUNAN 38 ŞÜPHELİ DE YAKALANDI
Emniyet ve jandarma birimlerinin koordineli çalışmaları kapsamında, haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 38 şahıs da gözaltına alındı. Bu şahıslardan 12’si ise çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine konuldu. Böylece bir haftalık süreçte toplamda 13 kişi tutuklanmış oldu.
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu






