Ramazan ayının müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili, Bolu'da dualar ve ibadetlerle idrak edildi. Kent genelindeki camilerde kandil programları düzenlenirken, vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren ibadet için camilere akın etti.

YILDIRIM BEYAZIT CAMİİ'NDE ANA PROGRAM
Ana program Yıldırım Beyazıt Camii'nde gerçekleştirildi. Camii akşam saatlerinden itibaren dolarken, vatandaşlar manevi atmosferde ibadetlerini yerine getirdi. Programa Bolu Valisi Abdulaziz Aydın ve İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş da katıldı.

KUR'AN-I KERİM VE VAAZ PROGRAMI
Yatsı namazı öncesinde Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, gecenin anlam ve önemine ilişkin bir vaaz vererek cemaati aydınlattı. Berat Kandili, 'üç ayların' son kandili olarak Bolu'da büyük bir manevi coşkuyla karşılandı.







