ASAYİŞ
Yayınlanma : 05 Nisan 2026 15:19

Bolu Belediyesi'nde gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Bolu Belediyesi'nde gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi
Bolu Belediyesi'nde gerçekleştirilen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Önceki tutuklamaların ardından bu gelişme dikkat çekti.
Bolu Belediyesi'nde gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Bolu Belediye binasında, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

sempati mobilya

Bolu Belediyesi\

ÖNCEKİ TUTUKLAMALAR

Geçtiğimiz ay, 'icbar suretiyle irtikap' soruşturması çerçevesinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabah saatlerinde jandarma, belediye binasında geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Ekipler, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri incelemeye aldı.

Bolu Belediyesi\

GÖZALTINA ALINAN İSİMLER

Bu kapsamda, CHP'li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız, ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri, belediye binasındaki yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı ve önemli evraklar ile bilgisayarları torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürdü. Gözaltı işlemleri tamamlanan 3 kişi, Bolu Adliyesi'ne sevk edildi.