Bolu Atatürk Stadyumu: Manisa maçı için geçici düzenlemeler

Bolu Atatürk Stadyumu'nun deprem nedeniyle kapatılmasının ardından, Boluspor'un Manisa maçı için stadyuma geçici düzenlemeler yapılıyor. Stadyum Müdürü Şerafettin Bilgin, çalışmaların Manisa maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf edildiğini açıkladı.Bolu Atatürk Stadyumu: Manisa maçı için geçici düzenlemeler
Depreme dayanıklı olmadığı için kapatılan Bolu Atatürk Stadyumu'nda, Boluspor'un iç saha maçlarına yeniden ev sahipliği yapması için geçici çözümler uygulanıyor. Stadyum Müdürü Şerafettin Bilgin, Manisa maçına yetiştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ve deplasman maçlarının kulüp için büyük bir külfet oluşturduğunu belirtti.

GEÇİCİ DÜZENLEMELER DEVREDE
16 Şubat'ta hizmete kapatılan 67 yıllık stadyumun kapanmasıyla Boluspor, iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynamak zorunda kaldı. Geçici çözüm olarak, stadyumun arkasına iki prefabrik bina yerleştirildi; biri soyunma odası, diğeri yönetim binası olarak kullanılacak. Ayrıca, yıkılacak olan VIP tribünün önüne canlı yayınlar için kamera kuleleri inşa ediliyor. Tüm çalışmaların, Manisa FK ile oynanacak maça kadar tamamlanması hedefleniyor.

BOLUSPOR'UN EV SAHİPLİĞİ
Stadyum Müdürü Bilgin, yapılan çalışmaları detaylandırarak, prefabrik binalarda soyunma odaları, idari bölümler, temsilci odası, toplantı salonu ve basın odasının yer alacağını açıkladı. Maraton tribünün önüne 120 kişilik geçici bir tribün (60 protokol, 60 gazeteci) inşa edilecek ve seyirciler kale arkasına alınacak. Misafir takım seyirci sayısı 140'a düşecek. Yeni kamera sistemi için de çalışmalar devam ediyor. Bilgin, deplasman maçlarının kulübe büyük maliyet getirdiğini ve Manisa maçını Bolu'da oynamayı hedeflediklerini vurguladı.
- 19:47Nazilli'de 33 yıl 8 ay hapis cezası olan hükümlü yakalandı
- 19:35Kilis ve Gaziantep'te DEAŞ'a nefes kesen operasyon: 2 kişi tutuklandı
- 19:25İstanbul'da yasadışı silah operasyonu: 91 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
- 19:15Gaziantep merkezli dev dolandırıcılık operasyonu! 14 ilde 58 kişi yakalandı, milyonlarca liralık vurgun ortaya çıktı
- 19:04İzmir açıklarında 43 düzensiz göçmen yakalandı



