Bolu-Abant yolunda yağışın kurbanı: Kontrolden çıkan araç takla attı, yaralılar var

Bolu-Abant yolunda yağışlı havada kontrolden çıkan araç takla atarak şarampole savruldu; hafif yaralılar var, inceleme başlatıldı.
Bolu'nun Abant Gölü Milli Parkı yolunda yağışlı havanın yol açtığı kaygan zeminde kontrolden çıkan bir otomobil, şarampole savrularak takla attı. Kaza, Akçaalan mevkiinde meydana geldi ve araçtaki vatandaşlar hafif şekilde yaralandı. Olaya ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaparken, ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

YARALILARA ACİL MÜDAHALE
Sağlık ekipleri, kaza yerinde yaralılara gerekli müdahaleleri yaptı. Jandarma ekipleri ise trafiği kontrollü bir şekilde sağlayarak bölgede güvenliği tesis etti. Kazanın ardından yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.
YAĞIŞLI HAVA UYARISI
Kazanın, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan zeminde meydana geldiği belirtildi. Bu durum, sürücülerin kötü hava koşullarında ekstra dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bolu-Abant yolu, özellikle hafta sonları yoğun trafiğe sahne olan bir güzergah olarak biliniyor.
- 01:00Yıllar sonra gelen ayrılık: Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun tek celsede boşandı
- 00:50Van Gölü'nde muhteşem gün batımı manzarası hayran bıraktı
- 00:40Topraktan yükselen yuva: 3D yazıcılarla devrim niteliğinde ev yapıldı
- 00:30Prof. Dr. Soner Şahin, TMOK Fair Play Komisyonu'na asil üye olarak seçildi
- 00:20Düzce semaları şimşeklerle aydınlandı, geceyi gündüze çeviren anlar!




