Bodrum ve Aydın judocuları, Bitez'de pistte tatlı bir rekabete girişti

Bodrum ve Aydın judo takımları, Bitez'de iki gün süren ortak antrenman ve turnuva ile hem tatlı bir rekabete girişti hem de deneyimlerini paylaştı. Sporcuların gelişimine katkı sağlayan organizasyon büyük beğeni topladı.Bodrum ve Aydın judocuları, Bitez'de pistte tatlı bir rekabete girişti
Muğla'nın incisi Bodrum, sporun birleştirici gücüne sahne oldu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Judo Takımı ile Aydın Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, iki gün süren heyecan dolu bir ortak antrenman ve ikili turnuva programında buluştu. Bu organizasyon, sadece sporcuların müsabaka yeteneklerini sergilemesiyle kalmadı, aynı zamanda bilgi ve deneyim paylaşımının da önünü açtı.

JUDOCULAR BİRLİKTE TER DÖKTÜ
Bitez Gençlik Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı bu anlamlı buluşmada, her iki kulübün sporcuları ortak antrenmanlar yaparak teknik becerilerini geliştirdi. Organizasyon boyunca, sporcuların performanslarını daha da ileriye taşıyacak uygulamalar hayata geçirilirken, kulüpler arasındaki dostluk ve dayanışma ruhu da pekiştirildi. Etkinliğe, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Hadi Türk ve Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk da katılarak sporculara destek verdi. Sporcuların yoğun ilgi gösterdiği bu program, hem çekişmeli karşılaşmalara hem de verimli antrenmanlara sahne oldu.

SPORCULARIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYAN DEĞERLİ BİR ORGANİZASYON
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Judo Başantrenörü Ahmet Apaydın ve Antrenör Namık Canca'nın koordinasyonunda gerçekleşen bu organizasyon, farklı kulüplerden sporculara birlikte çalışma fırsatı sundu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Hadi Türk, bu tür organizasyonların sporcuların gelişimine sağladığı katkıyı vurgulayarak, "Farklı kulüplerden sporcuların bir araya gelerek hem müsabaka yapması hem de ortak antrenmanlarda buluşması, sporcularımızın gelişimine önemli katkı sağlıyor. İki gün boyunca güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Katılımlarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’na teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Judo Akademisi tarafından yapılan açıklamada ise organizasyonun başarıyla tamamlandığı ve emeği geçen herkese teşekkür edildiği belirtildi.
- 16:29Bakan Çiftçi: Sokak köpeklerini yıl sonuna kadar barınaklara toplayacağız
- 16:19Balıkesir'de trafik ışıklarında dehşet: 3 kişi yaralandı
- 16:09Traktörün altında kaldı: Ağır yaralanan sürücünün durumu ciddiyetini koruyor
- 16:00Adem amcanın kayığı hayvanlar alemine açıldı: Leyleklerden martılara, kedilerden pelikanlara renkli buluşma
- 15:50Dünyanın en küçük plajı: Sadece 40 metreyle doğanın harikası




