Düzenleme : 07 Şubat 2024 22:23
Bodrum Hatay'ı unutmadı

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi. Bodrum'dan getirilen ihtiyaç malzemelerini Hatay- Arsuz Kardeşlik Kentine teslim edildi
Bodrum Belediyesinin Hatay Arsuz'a kaldırdığı otobüs ile Bodrumlular kentte çeşitli anma törenlerine katıldılar.
Bodrum ekibi, Arsuz Kaymakamlığında gerçekleşen 6 Şubat Depremzedeleri Anma Programına da katıldı. Törende konuşan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar Bodrum’a destekleri dolayısıyla teşekkür ederken, “Özellikle Bodrum Belediyesi depremin ilk anından arama kurtarma ile başladı. Temmuzun ortasına kadar lojistikle, personeliyle bize yardım etti. Belediye başkanı, çalışanlar ve tüm Bodrumlulara teşekkür ediyorum” dedi.
Hatay- Arsuz Kardeşlik Kenti, 6 Şubat 2023 deprem felaketinin ardından Bodrum Belediyesi tarafından çadır kent olarak kuruldu. Sonrasında vatandaşların daha iyi şartlarda yaşamını sürdürmesi için konteyner kente dönüştürülen alanda 290 konteynerde 800 deprem mağduru vatandaş yaşamını sürdürüyor.
- 12:24Bursa ve Ankara'dan tarihe uzanan köprü: Başkentler buluştu
- 12:14Milli Savunma Bakanlığı'ndan helikopter kazası açıklaması: Sağlık durumu iyi
- 12:04Rönesans Enerji'den dev adım: Batarya depolama sistemlerine ilk yatırım yapıldı
- 11:55Başkan Aras’tan 23 Nisan mesajı: Çocukların güvenliği için omuz omuza çalışmalıyız
- 11:45Parkinson hastalığında bilim dünyası geleceğin tedavi yöntemlerini Bodrum'da masaya yatırdı




