Bodrum FK, Serik Spor'u 4-2 yendi

Trendyol 1. Lig'de Bodrum FK, Antalya'daki Corendon Airlines Park'ta Serik Spor'u 4-2 mağlup etti. Fredy'nin iki penaltı golü ve Dimitrov ile Seferi'nin golleri maçın skorunu belirledi.Bodrum FK, Serik Spor'u 4-2 yendi
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Antalya'daki Corendon Airlines Park'ta oynanan karşılaşmada Bodrum FK, Serik Spor'u 4-2'lik skorla mağlup etti.

BODRUM FK'NIN PENALTI GOLÜ
Maçın 12. dakikasında Bodrum FK, kazandığı penaltıdan Fredy'nin golüyle 1-0 öne geçti. 25. dakikada VAR kontrolünden sonra verilen ikinci penaltıda yine Fredy'nin attığı golle skor 2-0 oldu. Serik Spor, 57. dakikada Seferi'nin golüyle farkı 1'e indirdi ancak Bodrum FK, 68. dakikada Dimitrov'un golüyle skoru 3-1'e getirdi.

SERİK SPOR'UN ÇABALARI
Serik Spor, 63. dakikada Marcos Silva'nın penaltı golüyle umutlandı. 72. dakikada Erhan Çelenk'in golüyle skor 3-2 oldu. Ancak Bodrum FK'nın üstünlüğü devam etti ve maç 4-2 Bodrum FK'nın galibiyetiyle sonuçlandı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Maçta, Serik Spor'un kalecisi İbrahim Demir ile Bodrum FK oyuncuları Cenk Şen, Seferi ve Musah Moohammed sarı kart gördü. Maçın hakemleri Burak Demirkıran, Kemal Elmas ve Oğuzhan Karaçoban'dı. Her iki takımın kadroları ve teknik direktörleri de maçın istatistiklerinde yer aldı.
- 17:46Tunceli Baro Başkanı Kudat'tan Gülistan Doku açıklaması: 'Hayatını karartmak insanlığa sığmaz
- 17:36Düzce'nin İhracat Hedefi Büyüyor: Yeni Akademi Kapılarını Açtı!
- 17:25Şehitkamil'de çocuklar tiyatro ile buluşuyor
- 17:10İnegöl'de kan donduran kaza: 3 otomobil ve kamyon birbirine girdi, 5 kişi yaralandı!
- 17:00Yatağan'da hacı adayları için hazırlık semineri düzenlendi



