Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, yarın saat 13.30’da oynanacak Iğdır FK deplasmanında galip gelmek istediklerini ifade etti.

HEDEF PLAY-OFF
Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Iğdır FK’ya konuk olacak olan Bodrum FK, Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürüyor. Takım, play-off potasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Yılmaz, Esenler Erok maçının kendilerini üzdüğünü ancak enerjilerinin düşmediğini belirtti. Oyuncularının sahada ellerinden geleni yaptığını ve güzel bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi.

SAĞLIK DURUMU VE RİSKLER
Sefer Yılmaz, Diogo'nun sağlık durumu ile ilgili olarak, sağlık ekibi ve kaleci hocası ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini açıkladı. Diogo'nun durumu ciddi değil ama riskli olduğu için süreyi uzatmayı tercih ettiklerini belirtti. Ayrıca, Celal ve Gökdeniz’in de milli maç arası sonrası takıma katılmalarını beklediklerini ifade etti. Play-Off sürecinde bu oyuncuların takıma büyük katkı sağlayacaklarına inandığını vurguladı.







