Bodrum'da temizlik seferberliği: Temiz bir kent için el ele

Bodrum Belediyesi, 'Temiz Bir Bodrum İçin El Ele' sloganıyla başlattığı temizlik kampanyasıyla kent genelinde bir seferberlik başlattı. Başkan Tamer Mandalinci'nin öncülüğünde yürütülen kampanyaya vatandaşlar ve işletmeler katılıyor.Bodrum'da temizlik seferberliği: Temiz bir kent için el ele
Bodrum Belediyesi, kent genelinde kapsamlı bir temizlik hareketi başlattı. 'Temiz Bir Bodrum İçin El Ele' sloganıyla yürütülen kampanya, çevre bilincini artırmayı ve sürdürülebilir bir kent yaşamı oluşturmayı hedefliyor.

ÇEVRE BİLİNCİ ARTIRMA ÇALIŞMASI
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin öncülüğünde hayata geçirilen proje, vatandaşları kapılarının önünü ve sokaklarını temizlemeye teşvik ediyor. Belediye personellerinin yanı sıra, bankalar, zincir marketler ve diğer kurumsal işletmelerin de katılımıyla kent genelinde bir temizlik seferberliği başlatılması amaçlanıyor. Bu sayede, ortak yaşam alanlarının korunmasına katkı sağlanarak, hem bireysel hem de kolektif bir temizlik bilinci oluşturulması hedefleniyor.

SOSYAL MEDYA KAMPANYASI
Bodrum Belediyesi, temizlik çalışmaları sırasında çekilen fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaşarak daha geniş kitlelere ulaşmayı ve sosyal etkileşimi artırmayı planlıyor. Başkan Tamer Mandalinci, 'Eşsiz doğası ve sunduğu sayısız güzellikle en değerli hazinemiz olan kentimizi korumak ve temiz tutmak; burada yaşayan vatandaşlarımıza sağlıklı bir çevre sunabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kent sakinlerimizin mutluluğu ve sağlığı bizim için çok önemli. Bu doğrultuda geleceğe ilham olmak ve farkındalık oluşturmak için vatandaşlarımızla el ele çalışacak, Bodrum’u hep birlikte güzelleştireceğiz' dedi.
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı




