Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan bir su isale hattı patlaması, bir iş yerini ve deposunu sular altında bıraktı. Kumbahçe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlayan ana su hattından fışkıran su, caddeyi adeta dereye çevirdi.

BÖLGEDE BÜYÜK HASAR
Patlamanın etkisiyle, cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin depo kısmı kısa sürede suyla doldu. Depoda bulunan gıda ve çeşitli ürünler zarar görürken, iş yerinde de maddi hasar meydana geldi. İşletme sahibi Yusuf Bartek, büyük bir hasarla karşı karşıya kaldıklarını ve sorunun çözülmesini beklediklerini belirtti. Mehmet Ali Koca ise, olayı gören ve işletme sahibinin arkadaşı olduğunu söyleyerek, deponun hızla sular altında kaldığını ve yetkililerden destek beklediklerini ifade etti.

BELEDİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Patlamanın ardından olay yerine gelen Bodrum Belediyesi ekipleri, onarım çalışmaları başlattı. Bölgede incelemeler devam ediyor.






