Bodrum'da sahil güvenlik, 30 düzensiz göçmeni yakaladı!

Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik, 1 çocukla birlikte 30 düzensiz göçmeni yakaladı ve 2 kişiyi göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına aldı.
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, 1 çocuk dahil toplam 30 düzensiz göçmen yakalandı.
GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA OPERASYON
Olayla ilgili olarak, 2 kişi göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Koyunbaba açıklarında görevli Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-16) tarafından lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen belirlendi.
İŞLEMLER DEVAM EDİYOR
Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-302) ve Sahil Güvenlik Botları (TCSG-31, TCSG-11, KB-105, KB-108) ile gerçekleştirilen operasyonda, durdurulan lastik botun içerisinde 29 düzensiz göçmen ve beraberinde 1 çocuk ile 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne yönlendirildi. Gözaltına alınan kaçakçılarla ilgili adli işlemler de başlatıldı.
- 00:41Aydın''da sağanak yağışlar dağları kaydırdı, mahalle yolu kapandı
- 00:30Kütahyalı zabıta memuru, Efes Ultra Maratonu'nda üçüncü oldu
- 00:21Marmaris'te sanatla şiddete karşı duruş ve İtalyan rüzgarı esti
- 00:10Düzce'de süt üreticilerine yönelik destek toplantısı yapıldı
- 00:00Tarım arazilerinde kaçak yapılar yıkılıyor: Bahçenizdeki ev tehlikede mi?






