Düzenleme : 31 Ekim 2025 13:58
Bodrum’da Rüşvet Soruşturması: CHP’li Meclis Üyesi Niyazi Atare Adliyeye Sevk Edildi

“Suçsuzum” dedi
Bodrum Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Niyazi Atare, rüşvet iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Atare, adliye girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, “Suçsuzum” ifadelerini kullandı.
Edinilen bilgilere göre, Atare’nin Mumcular bölgesinde yol açılması için 1 milyon TL rüşvet talep ettiği, paranın 400 bin TL’lik kısmını aldığı sırada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince suçüstü yakalandığı öne sürülmüştü.
Soruşturma kapsamında, Bodrum’da tanınan gayrimenkul danışmanı İbrahim Çırakoğlu da gözaltına alınmıştı. Her iki isim de bugün adliyeye sevk edilirken, bazı belediye çalışanları ve iş insanlarının ifadeye çağrıldığı öğrenildi.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında yeni gözaltı ve ifade işlemlerinin olabileceği belirtiliyor.
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!





