ÇEVRE
Yayınlanma : 09 Ağustos 2025 17:45
Bodrum'da ölü yunus şok etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kıyıya vurmuş ölü bir yunus, yerli ve yabancı turistleri şaşırttı. Bodrum Belediyesi ekipleri, incelemenin ardından yunusu gömdü.Bodrum'da ölü yunus şok etti
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Akyarlar Mahallesi Fener Burnu'nda sabah saatlerinde kıyıya vurmuş bir yunus bulundu. Yerli ve yabancı turistlerin şaşkın bakışları arasında hareketsiz yatan yetişkin yunusu gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

ÖLÜ YUNUS SAHİLDEN KALDIRILDI
Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yapılan incelemede yunusun vücudunda herhangi bir yara izi bulunmadığı ve öldüğü tespit edildi. Ekipler daha sonra ölü yunusu sahilden kaldırarak uygun bir alana gömdü.

TURİSTLER ŞOKTA
Beklenmedik bir şekilde kıyıya vuran ölü yunus, bölgedeki yerli ve yabancı turistleri şok etti. Olayın çevre üzerindeki etkileri henüz bilinmiyor.
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor



