Bodrum'da motosiklet kazası: Genç aşçı hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 23 yaşındaki Rıdvan Acar hayatını kaybetti. Acar'ın bölgedeki bir otelin mutfağında aşçı olarak çalıştığı öğrenildi. Hafif ticari aracın sürücüsü gözaltına alındı.Bodrum'da motosiklet kazası: Genç aşçı hayatını kaybetti
Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında genç bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Yalıçiftlik-Kızılağaç yolu Gerenkuyu mevkiinde yaşandı.

TRAFİK KAZASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
23 yaşındaki Rıdvan Acar yönetimindeki 48 AHF 466 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen 48 VD 176 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Acar'ın bölgedeki bir otelin mutfağında aşçı olarak çalıştığı öğrenildi. Acı haber üzerine yakınları ve arkadaşları olay yerine geldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Rıdvan Acar'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hafif ticari aracın sürücüsü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!



