Bodrum'da lüks yat battı: 40 milyon TL'lik tekne sulara gömüldü

Bodrum'da 40 milyon TL değerindeki lüks yat sulara gömüldü. Sahil Güvenlik ekipleri kurtarma çalışmalarına başladı, sabah operasyon düzenlenecek.Bodrum'da lüks yat battı: 40 milyon TL'lik tekne sulara gömüldü
Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Gümbet Mahallesi İskelesi'nde, 40 milyon TL değerindeki lüks bir yat sulara gömüldü. 30 metre uzunluğundaki tekne, belirlenemeyen bir nedenle aniden su almaya başladı ve dakikalar içinde arka kısmı batma noktasına geldi.

ACİL MÜDAHALE BAŞLATILDI
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ve Bodrum Liman Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler, yatın tamamen batmasını önlemek için hızla müdahale çalışmalarına başladı ve durumu kontrol altına almaya çalıştı.

KURTARMA OPERASYONU PLANLANIYOR
Yetkililer, lüks yatın kurtarılması için sabah saatlerinde kapsamlı bir operasyon düzenleneceğini açıkladı. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği ve durumun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Operasyonun başarıyla sonuçlanması için gerekli tüm hazırlıklar yapılıyor.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!




