Bodrum'da kuzen kavgası: Bir kişi öldü, bir kişi tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, 22 yaşındaki Erman K. bıçaklanarak öldü. 55 yaşındaki şüpheli K.K., kullandığı ilacın etkisiyle olayları hatırlamadığını söyleyerek tutuklandı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, alacak verecek meselesinden kaynaklı çıkan bir kavgada, 55 yaşındaki K.K., kuzenleri 30 yaşındaki G.K. ve 22 yaşındaki Erman K.'yı bıçakladı.

KAVGADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
5 Ağustos günü saat 15.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Erman K. göğsünden, G.K. ise sırtından bıçaklandı. K.K. da başından darbe alarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Ancak, Erman K., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.
TUTUKLAMA VE İFADE
Erman K., 6 Ağustos'ta ikindi namazından sonra Yukarı Akçaalan Mezarlığı'nda toprağa verildi. G.K. ise tedavisinin ardından taburcu oldu. Hastanedeki tedavisi tamamlanan K.K. ise jandarma karakoluna götürüldü. Adliyeye sevk edilen K.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. K.K., ifadesinde kullandığı ilacın uyku yaptığını ve olayları hatırlamadığını öne sürdü. 'Olay tarihinde amcamın kahvehanesine gittim, orada konuşma esnasında Erman K. arkamdan kollarımı tuttu, G.K. ise beni darp etti. O andan sonrasını hatırlamıyorum. Yaklaşık bir aydır kullandığım ilacın uyku yaptığını biliyorum. Erman’ı nasıl bıçakladığımı bilmiyorum, üzerime atılı suçu kabul etmiyorum. Onlar benim kuzenim, takdir size ait.' dedi.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!



