Bodrum'da fırtına ağaçları devirdi ve tekneleri suya gömdü

Bodrum'da etkili olan fırtına, ağaçların devrilmesine ve teknelerin su almasına neden oldu. Elektrik kesintileri de yaşandı.Bodrum'da fırtına ağaçları devirdi ve tekneleri suya gömdü
Muğla'nın Bodrum ilçesinde dünden beri etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Ağaçlar devrildi ve tekneler su aldı. Ayrıca, bazı bölgelerde elektrik kesintileri de meydana geldi.

KUZEYBATI YÖNDEN GELEN RÜZGAR
İlçede güneybatı yönünden esen rüzgar, gece saatlerinde kuvvetli fırtına şeklinde etkisini gösterdi. Yalıkavak yolu üzerinde birbirine temas eden elektrik telleri kıvılcım çıkarttı ve bu anlar bölgeden geçen vatandaşlar tarafından kaydedildi.

BODRUM BELEDİYESİ MÜDAHALEDE BULUNDU
Fırtınada Yarımada genelinde birçok ağacın dalları kırıldı ve bazı ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlara Bodrum Belediyesi ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti. Ayrıca, sahillerdeki amatör balıkçı kayıkları da dalgaların etkisiyle su aldı. Fırtınanın akşamüstü saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı





