Düzenleme : 08 Ocak 2026 10:48
Bodrum’da devrilen elektrik direği kazalara yol açtı: 2 yaralı

Bodrum'da fırtına nedeniyle devrilen elektrik direği, peş peşe kazalara neden oldu. İki otomobil ve bir motosikletin karıştığı olaylarda 2 kişi yaralanırken, bir sürücünün alkollü olduğu saptandı.
Şiddetli Rüzgar Elektrik Direğini Devirdi
Bodrum'da şiddetli rüzgarın etkisiyle bir elektrik direği devrilerek cadde üzerine düştü. Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana gelen olayda, devrilen direk ve aydınlatmaların çalışmaması nedeniyle trafik akışı tehlikeye girdi. Gece saatlerinde yaşanan bu durum, sürücüler için ciddi bir risk oluşturdu.
Zincirleme Kaza ve Alkol Etkisi
Devrilen direği son anda fark eden bir otomobil durmayı başarırken, arkadan gelen başka bir otomobil duran araca çarptı. Yapılan kontrollerde arkadan çarpan sürücünün 0.95 promil alkollü olduğu belirlendi. Bu kazanın ardından alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu.
Motosiklet Sürücüsü de Yaralandı
Ardından, yaklaşık iki dakika sonra aynı noktada bir motosiklet sürücüsü de devrilen direkten kaçmaya çalışırken kontrolünü kaybederek yola savruldu. Bu kazanın otomobil kazasıyla doğrudan ilişkili olmadığı ancak aynı noktada meydana geldiği öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan motosiklet sürücüsü ve otomobil sürücülerinden birini hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Trafik ekipleri, kazalar nedeniyle oluşan aksaklıkları gidermek için inceleme başlattı.
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi






