Bodrum'da deniz dibi temizliği: Torba koyu örnek oldu

Bodrum Belediyesi'nin Torba'da gerçekleştirdiği deniz dibi temizliğinde az miktarda atık bulunması, çevre bilinci çalışmalarının olumlu etkilerini gösterdi.Bodrum'da deniz dibi temizliği: Torba koyu örnek oldu
Bodrum Belediyesi, 'Denize En Çok Mavi Yakışır' sloganıyla on bir yıldır sürdürdüğü deniz dibi temizliği çalışmalarının onuncu etabını Torba'da gerçekleştirdi. Bodrum'un eşsiz koylarında her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu etkinliğe, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'yi temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Hasan Özsert katıldı.

GÖNÜLLÜ DALGIÇLAR TEMİZLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Gönüllü belediye personeline oluşan dalgıç ekibi, Torba koyunda temizlik çalışması yaptı. Çalışmalar sonucunda denizden az miktarda atık çıkarıldı. Bu durum, çevre bilincinin artmasının olumlu sonuçlarını gösterdi. Toplanan atıklar, farkındalık oluşturmak amacıyla Torba sahilinde sergilendikten sonra geri dönüşüm için Konacık Mahallesi'ndeki 1. Sınıf Atık Merkezi'ne götürüldü.

TORBA Koyu ÖRNEK OLDU
Başkan Yardımcısı Kanat Hasan Özsert, Torba koyunun temizliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 'Torba, bu projede bizim için çok büyük bir örnek oldu. Çok az miktarda atık çıktı. Bugüne kadar yaptığımız deniz dibi temizlikleri içerisinde en temiz yer Torba diyebiliriz. Bu nedenle burada denizi kullanan vatandaşlarımıza, değerli Torba halkına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu örnek olacak. Bu projenin sonlarına geldiğimiz zaman tertemiz denizlerle Bodrumlu vatandaşlarımızı buluşturacağız.' dedi. Bodrum Belediyesi, temiz bir çevre ve sürdürülebilir bir deniz ekosistemi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
- 01:40Trump'tan medyadaki 'sahte haber' algısına sert tepki: 'Hepsi çıldırdı!
- 01:30Yapay zeka, kafenin müdürlüğünü devraldı: Siparişlerden işe alıma kadar her şeyi yönetiyor
- 01:21Komşunun inadına barajla su bağımsızlığı: Bangladeş kendi kaderini yazıyor
- 01:11İran, ABD'ye yeni bir barış önerisi sundu
- 01:01Sağlık Sektöründe Büyük Temizlik: Elazığ'da 3 Kuruma Dev Operasyon, Doktor ve Hemşireler Dahil Çok Sayıda Gözaltı



