ASAYİŞ
Yayınlanma : 20 Aralık 2025 10:05

Bodrum'da dehşet: Ana su hattı patladı, yol adeta yutuldu!

Bodrum'da dehşet: Ana su hattı patladı, yol adeta yutuldu!
Bodrum'da ana su hattının patlaması sonucu Rıza Anter Caddesi'nde yol yarıldı, derin çukurlar oluştu ve tonlarca su boşa aktı. Ekipler onarım çalışması başlattı.
Bodrum'da dehşet: Ana su hattı patladı, yol adeta yutuldu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda, ana su isale hattının patlaması sonucu yol yarıldı ve derin çukurlar oluştu. Bu durum, tonlarca suyun boşa akmasına neden oldu.

teknik yapı

BÜYÜK GÖRÜNTÜ OLUŞTU

Olay, akşam saatlerinde Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi'nde meydana geldi. Ana su isale hattında meydana gelen patlama, cadde üzerinde asfaltın yarılmasına ve yolda derin bir çukurun oluşmasına yol açtı. Patlama sonrası tonlarca suyun boşa akması da dikkat çekti.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye MUSKİ ve zabıta ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik önlemleri kapsamında yolun bir şeridini trafiğe kapatarak ulaşımı kontrollü bir şekilde sağlamaya başladı. Ekipler, bölgede acil onarım çalışması başlattı.