ÇEVRE
Yayınlanma : 23 Mayıs 2026 12:49

Bodrum'da çevre seferberliği: 20 ton atık toplandı

Bodrum'da çevre seferberliği: 20 ton atık toplandı
Bodrum'da Mavi Beyaz Seferberliği kapsamında gerçekleştirilen temizlik etkinliğinde 20 ton atık toplandı, deniz dibi temizliğinde ise 2,5 ton atık çıkarıldı.

Bodrum Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen Mavi Beyaz Seferberliği'nin 3. etabında, binin üzerinde katılımcı ile birlikte karada kapsamlı temizlik çalışmaları yapıldı.

sempati mobilya

DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ

Deniz dibi temizliğinde ise 2,5 ton atık çıkarıldı. Konacık Mahallesi Arama Kurtarma Yerleşkesi'nde yapılan bilgilendirme toplantısının ardından temizlik faaliyetleri Konacık, Çırkan ve Cumhuriyet mahallelerinde sürdürüldü. Etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve gönüllü vatandaşlar katıldı. Toplamda 20 ton atık, etkinlik sonunda toplanarak alana taşındı.

KAPANIŞ SEREMONİSİ

Temizlik çalışmalarının ardından Bitez sahilinde kapanış seremonisi düzenlendi. Belediye çalışanları, sahilde