ASAYİŞ
Yayınlanma : 19 Ağustos 2025 14:23

Bodrum'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı

Bodrum'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2.96 promil alkollü ve ehliyetsiz B.F.K. (23), otomobiliyle iş yerlerine ve park halindeki araçlara çarparak büyük hasara yol açtı. Sürücü, polis ekiplerince gözaltına alındı.
Bodrum'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda, 2.96 promil alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, kullandığı otomobille iş yerlerine ve park halindeki araçlara çarptı. Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi'nde yaşanan olayda, 34 BSH 566 plakalı otomobil, önce bir restoran ve kuaför salonuna, ardından bir aydınlatma direğine ve iki otomobile çarparak büyük hasara yol açtı.

teknik yapı

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ

Sürücü B.F.K. (23), olay yerinden kaçmaya çalışırken polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Yapılan alkol testinde 2.96 promil alkol tespit edilirken, sürücünün ehliyetsiz olduğu da belirlendi. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

GÜVENLİK KAMERALARI HER ŞEYİ GÖSTERDİ

Güvenlik kamerası kayıtları, sürücünün kontrolsüz bir şekilde araç kullanarak çevrede panik yarattığını gösteriyor. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.F.K., hakkında yasal işlem başlatıldı.