POLİTİKA
Yayınlanma : 17 Mart 2026 14:46
Düzenleme : 17 Mart 2026 14:56

Bodrum’da 40 yıllık sahur geleneği Kadir Gecesi’nde yaşatıldı

Bodrum’da 40 yıllık sahur geleneği Kadir Gecesi’nde yaşatıldı
Bodrum'da 40 yıllık Türkkuyusu Mahallesi sahur geleneği Kadir Gecesi'nde yaşatıldı. Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın da katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Ramazan boyunca süren iftar sofralarına da değinildi.

TÜRKKUYUSU SAHUR YEMEĞİ COŞKUSU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 40 yıldır süregelen geleneksel Türkkuyusu Mahallesi sahur yemeği, bu yıl da Kadir Gecesi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. 1986 yılından bu yana Ramazan ayının önemli bir parçası haline gelen bu özel etkinlik, Türkkuyusu Camii önünde mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle taçlandı.

sempati mobilya

PROTOKOL VE VATANDAŞ BULUŞMASI

Sahur programına, Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz gibi üst düzey protokol üyelerinin yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları, belediye yetkilileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu buluşma, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren önemli bir platform sundu.

BAŞKAN MANDALİNCİ'DEN TEŞEKKÜR VE TEMENNİLER

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, yaptığı konuşmada, Kadir Gecesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirdi. Başkan Mandalinci, "Bu anlamlı gecede aynı sofrayı paylaştık; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı bir kez daha pekiştirdik. Geleneklerin yaşatıldığı, kardeşlik bağlarının güçlendirildiği daha nice sahurlarda bir arada olmayı temenni ediyorum" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarına da değinerek, bu tür etkinliklerin vatandaşları bir araya getirmedeki önemini vurguladı.