Düzenleme : 14 Temmuz 2025 22:58
Bodrum'da 1,5 ton atık topladılar

Bodrum Belediyesi ile Misgibi1Bodrum Çalışma Grubu iş birliğinde Müskebi Mahallesi Ali Kelle Ormanı, Dilek Yolu ve Kabakum Plajında kapsamlı bir temizlik etkinliği gerçekleştirildi. Temizlik çalışmalarında yaklaşık 1,5 ton atık toplandı.
Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen temizlik çalışmasına, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'yi temsilen Başkan Yardımcısı Tanju Aksu, Misgibi1Bodrum gönüllüleri ile Bodrum Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Arama ve Kurtarma Ekibi katıldı.
İki saat süren etkinlikte, büyük bölümü tek kullanımlık cam atıklardan oluşan 3 kamyonet dolusu yaklaşık bin 500 kilogram atık toplandı. Atıklar, geri dönüşüme kazandırılmak üzere Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne nakledildi.
Etkinlik kapsamında ayrıca Bodrum Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ali Kelle Ormanı'ndaki seyir terasında zarar görmüş ve kırılmış olan çitler de yenilendi. Bodrum Belediyesi ve Misgibi1Bodrum gönüllülerinin iş birliğiyle yürütülen temizlik çalışmalarının belirli bir program doğrultusunda devam edeceği bildirildi.
- 19:08Bodrum'da kontrolden çıkan otomobil devrildi, sürücü şans eseri kurtuldu
- 18:59Kuruyan Marmara Gölü'ne 'can suyu': Demirköprü Barajı'ndan umutlu haber
- 18:49Denizli kurban pazarı, bayram öncesi şimdiden hareketlendi
- 18:39Bodrum'da yürekleri ağza getiren kaza: Kamyon devrildi, içeridekiler tehlike atlattı
- 18:30Denizli'de motosiklet kazası: 1 kişi hayatını kaybetti




